Rreth Nesh

Busalbania është një nga shoqëritë e para të transportit turistik në Shqipëri, e themeluar mbas viteve ’92 e specializuar dhe përcaktuar vëtëm në Transportin Turistik me autobuz në Shqipëri, rajonin e Ballkanit dhe më gjerë. Falë korrektesës,sigurisë dhe profesionalizmit kjo shoqëri sot mund të rradhitet si një nga më të mëdhatë dhe më të suksesshmet në tregun e Transportit Turistik Shqipëtar.

 

Burimet njerëzore!

Cdo kompani ka pikat e forta të saj dhe ajo që na dallon nga te tjeret është kujdesi ndaj burimeve njerëzore qe eshte aseti me I domosdoshem sot ne kompanite e transportit. Falë eksperiencës mbi 15 vjecare drejtuesit e autobuzëvë tanë janë komunikues,bashkepunues dhe me profesionistët jo vetëm në guidim, njohuri mbi mekanikën, por edhe nga formimi kulturor. Duke pasur njohuri mjaft të mira ne gjuhet e huaja si Anglisht, Italisht, Frëngjisht etj, ju ndihmojne per mbarevajtjen dhe ecurine sa me mire te udhetimit.

 

Logjistika!

Kapaciteti i flotës tonë me mjete që ofrojnë: Siguri,higjene,komoditet,vazhdimësi dhe komfort për klientët.

 

Misioni dhe kontributi!

BusAlbania është një shoqëri që i shërben një komuniteti i cili e ka bazuar jetesën me të ardhurat nga Turizmi në Shqipëri. Mjetet financiare që ju financoni për nevojat tuaja në logjistikë sot, ju kthehen nesër në investim per autobuze më komodë dhe të standarteve Europiane, e cila ju krijon mundësinë e vazhdimësisë dhe satisfaksionit që do të marrin klientët tuaj qofshin vëndas apo të huaj. Ne cdo ditë së bashku punojmë për të përmirësuar imazhin e turizmit të vëndit tonë Shqipërisë.
Na vleresoni dhe bëhuni dhe ju të nderuar partnerë kontribues për rritjen e tij.Cdo klient I juaji është pasuri për shoqërinë tonë.
Ne bëmë një prezantim të shkurtër të BusAlbania ndërsa Juve ju mbetet vetëm të na provoni…

 

Turizëm I përgjegjshëm!

 

Mbrojtja e ambientit!

 

Punojmë së bashku!