Shërbimet Tona

BusAlbania është e fokusuar në shërbimin e Transportit Turistik dhe ofron shërbim transporti me numër të pakufizuar  pasagjerësh (nga 2 persona e më shumë) dhe me lloje të ndryshme mjetesh:

1 – 4 persona me Autoveturë

1 – 6 persona me Van

1 – 7 persona me Minivan

8 – 19 persona me Minibus

20 – 29 persona me Autobuz

30 – 78 persona me Autobuz

Për:

  • Transferta për/nga Aeroporti
  • Transferta për/nga Restoranti
  • Transferta për/nga Hoteli
  • Eskursione ditore
  • Udhëtime kulturore brenda dhe jashtë vëndit
  • Shërbim Transporti për klientët e Kruizerëve në portet e Durrësit, Vlorës dhe Sarandës
  • Shërbim Transporti për klientët në raste të eventeve,konferencave, seminareve etj
  • Transport të punonjësve të organizatave të biznesit dhe shtetërore,